3 de marzo de 2021 3/3/21

Ròtova introdueix els balls tradicionals del Corpus

Ròtova introdueix els balls tradicionals del Corpus - (foto 1)
  • L’Associació Amics per la Fotografia col·laborarà amb la presa d’imatges dels dibuixos florals i del procés de decoració

La processó del Corpus de Ròtova de 2019 serà més completa que mai. S’hi introduiran, per primera vegada, balls tradicionals característics de la celebració. Obriran la comitiva cabuts, duts per xiquets i xiquetes de la població. Darrere tindran lloc el ball de les Vetes i la dansada de la Magrana, molt populars en diverses localitats valencianes, i la dansada de Gandia; i estaran acompanyades per la Colla de Dolçainers i Tabaleters del Real.

Els balls del Corpus precediran la tradicional processó, on seran presents les xiquets i xiquetes que han pres la comunió enguany. Posarà la música a la processó La Rotovense Musical.

La processó discorrerà pels carrers Major, plaça Major, Ausiàs March, País Valencià, Venerable Miguel López de Grez, Sant Josep i Abadia. El recorregut és decorat, cada any, pel veïnat dels diferents carrers, amb flors i verd. Este any, membres de l’Associació Amics per la Fotografia de Ròtova en recolliran el testimoni gràfic.

Subir