17 de febrero de 2020 17/2/20

Potries posa en marxa “l’Escola de Pares i Mares”

  La Regidoria de Promoció Cultural i Social de l’Ajuntament de Potries posa en marxa el proper dilluns 29 de febrer el programa “Escola de Pares i Mares de Potries” amb la primera de les taules rodones que formaran part del projecte als llarg dels propers mesos.

  Tal i com explicava la regidora, M. Carmen Vidal, “no és tracta d’una escola de formació, sinó d'informació. Serà un espai per al debat i la reflexió, amb experts amb els temes a tractar i amb suports que provoquen el replantejament del tipus de metodologia que es té o es busca. Un lloc on cadascú puga aportar la seua i on totes les aportacions que s’hi facen ens permeten avançar i ajudar, un espai per exposar ingredients i cadascú puga fer-se la seua pròpia recepta”.

  Aquesta proposta referma la voluntat manifestada reiteradament per l’equip de govern de Potries en considerar la cultura i l’educació un dels eixos fonamentals de la seua actuació. “Continuem apostant per l’educació, i creiem que aquesta ha de néixer en origen de la família. Avui dia la societat avança a passes de gegant, els pares i les mares treballem tots dos fora de casa, existeixen models de família diversos, les noves tecnologies ens faciliten la vida però introdueixen elements nous i riscos, .... una barreja de tots aquets elements suposen una gran preocupació que tenen les famílies per educar als seus fills” , comentava Vidal.

  “Aquest projecte vol donar suport a les famílies, però partint de la premissa que no hi ha recepta màgica, sinó que cadascú ha de barrejar els ingredients més adients”, concloïa l’edil de Potries..

  La Regidoria ha volgut que l’inici coincidira amb l’efemèride del Dia Mundial de les Infermetats Rares, donat l’element distorsionant que de vegades suposa la presencia d’aquestes malalties en els nostres infants.

  Amb la taula rodona "Els límits que tenim, els límits que volem” en la qual es pretén es donar suport a les famílies i posar en comú el que els preocupa, es celebrarà el proper dia 29, a les 20 hores a la Fonda d’Entitats, s’inicia el programa i serà la primera presa de contacte per als successius encontres que aniran produint-se dins el programa.

  Subir