elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Potries obrirà gratuitament el Museu d’Angel Domínguez un cap de setmana al mes

Potries obrirà gratuitament el Museu d’Angel Domínguez un cap de setmana al mes - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Potries obrirà gratuitament el Museu d’Angel Domínguez un cap de setmana al mes - (foto 2)

  L’Ajuntament de Potries ha decidit obrir al públic de forma gratuïta un cap de setmana al mes el Museu Etnològic de la “Cassoleria d’Àngel Domínguez”. Els dies concrets aniran fent-se públics per a cada convocatòria i es podran conèixer a través de la plana web: www.potries.eu

  Inicialment ja s’ha anunciat que al mes de setembre els dies d’obertura lliure seran els dies 5 i 6 i també els dies 9 i 10 d’octubre. En horari de matí d’11 a 14 hores, i de vesprada de 17,30 a 20,30 h. Cal tenir en compte que aquestes visites no seran guiades.

  D’aquesta manera l’Ajuntament dona una possibilitat de visita general a tots els habitants de la comarca de la Safor, mentre s’aborda els mecanismes per a establir una major cobertura en la oferta de visites, previsiblement per a l’inic del proper exercici econòmic.

  No obstant, no es tanca la possibilitat a concertar vistes pactades i individualitzades per a grups, especialment de l’àmbit escolar, a través del correu electrònic habilitat a tal efecte: cassoleria@potries.org.

  A més la visita a la cassoleria s’integrarà dins l’oferta de vistes al municipi o a la ruta de l’aigua, explicitades en la plana web, i ofertades de forma permanent.

  Subir