7 de marzo de 2021 7/3/21

Palmera organitza el I Concurs Gastronòmic de Cítrics: “Al Plat i a la Taula: Palmera Gastronòmica”

Palmera organitza el I Concurs Gastronòmic de Cítrics: “Al Plat i a la Taula: Palmera Gastronòmica” - (foto 1)

  L'Ajuntament de Palmera, en col·laboració amb la Fundació Todolí Citrus, ha organitzat el Primer Concurs Gastronòmic de Cítrics, que tindrà lloc el proper dimecres 28 de novembre, al passeig de les Corts Valencianes del municipi. Aquest esdeveniment està dirigit a cuiners professionals.

  L'objectiu principal d'aquest concurs és fomentar l'ús de l'ampli ventall de varietats de cítrics existents a l'hort botànic de la Fundació Todolí Citrus, en receptes dissenyades i plats elaborats donant continuïtat al projecte"Arrela't a Palmera" que va posar en marxa el consistori el passat any.

  El nombre de concursants estarà limitat a 12 cuiners. En cas que hi haja més concursants, es realitzarà una preselecció, segons el criteri del jurat, de la qual s'informarà amb antelació.

  El jurat d'esta primera edició  està conformat pel president de la Fundació Todolí Citrus, Vicent Todolí, els prestigiosos cuiners Ricard Camarena, Manuel Alonso, Mª José San Román i els crítics culinaris Paco Alonso i Santos Ruiz. El premi destinat al millor plat lliure serà de 1000 euros i el de les postres serà de 800 euros.

  Les bases i la sol·licitud es podran descarregar a la web www.palmera.es i es podrà sol·licitar més informació al correu electrònic concurscitricspalmera@gmail.com

  Subir