elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Fira Sant Joan i Sant Pere Alberic 2016

Fira Sant Joan i Sant Pere Alberic 2016
    MÁS FOTOS
    Fira Sant Joan i Sant Pere Alberic 2016 - (foto 2)
    Fira Sant Joan i Sant Pere Alberic 2016 - (foto 3)

    El passat dia 11 començaren els actes amb la Proclamació de la Regina de la Fira i Festes Sant Joan i Sant Pere d’Alberic 2016, Srta. Desirée Canut García, la qual serà presentada al poble, com ve sent tradició, aquest dissabte 18 de juny, a les 23 hores, a la Plaça Constitució, junt a la seua Cort d’Honor.

    Les “Nits de Festa” prendran protagonisme els dies 22, 24 i 28, amb “Discomòbils” per a que els més joves gaudisquen d’aquestes festes, i les actuacions de les orquestres  Mònaco (18 de juny), Pato Daniel (21 de juny), Montecarlo (25 de juny) i la Mundial (27 de juny).

    Els més menuts tindran els dies 17, amb la Glorieta Divertida, i el 19 i 25 , de matí, els seus dies preferits per a realitzar tallers, jugar amb els inflables, pinta cares, etc., a l’Avinguda de la Glorieta. També un Musical Infantil anomenat “TROTAMUNDOS”, en la Plaça de la Constitució, el dia 28. A més, el 29 de juny hi haurà preus populars a les atraccions de la fira.

    Per als adults, la Fira dedicarà l’espectacle de varietats del dia 20, a les 22 hores, amb el Musical “IN VIVO” i Félix “El Gato”, i el 28 a les 23:00 hores, el “Musical PEKADOS”, tots dos a la Plaça Constitució.

    Com no, tampoc ens hem oblidat dels actes on tota la família hi pot participar: el tradicional CORREFOCS, a càrrec dels CORRECAGARNERES, del dia 24, a les 23:00 hores, la Nit de Paelles del dia 25, així com el Sopar Popular el dia 27, en la Plaça de la Constitució.

    L’esport tindrà una gran importància al programa d’actes amb diferents jornades del Torneig de Tennis, les 24 hores de futbol sala el 17 i 18, campionats de Pilota Valenciana el 19, trofeu d’hoquei de patins en línea el 18, torneig d’Escacs el 24, així com la presentació de pilots del Motoclub Alberic i el Festival Fi de Curs Club de Patinatge el dissabte 25. A més, s’han celebrat també el trofeu Fira C.D. Basket Misana Alberic, Competició Taekwondo i torneig futbol Alberic Promeses. També tindrà lloc el dia 26 la Segona Jornada Benèfica i Solidària, organitzada per l’Associació Canina d’Alberic, al parc caní.   

    La Cultura tindrà una rellevància significativa, amb les Audicions de Final de Curs de l’Escola de Música Leopoldo Magenti d’Alberic el 18 de matí. El dia 20, a les 19 hores, tindrà lloc l’entrega dels Premis Literaris Escolars Rafel Giner, i una nova edició, i van ja 44, del PREMIS LITERARIS D’ALBERIC, que es lliuraran al Saló de Plens, el dia 22 a les 20:00 h. També una nova edició del taller de Graffitti, els dies 27, 28 i 29, uns dies per a xiquets i altres per a adults. El dia 2 de juliol, a la Plaça Constitució, el 50é FESTIVAL DE BANDES DE MÚSICA, amb la Societat Ateneu Musical del Port de València i la Societat Unió Musical d’Alberic.

    També hi haurà una nova edició del Concurs DECORACIÓ DE TERRASSES D’ALBERIC “ART TERRASSA”.

    El dia 23 de juny, a les 22:00 h, a la Glorieta, “NIT MÀGICA”, SOPAR DE GALA I GRAN BERBENA DE LA NIT DE SANT JOAN. (Preu: 35€), com a punt àlgid de la Fira, així com el Gran Castell de Focs d’Artifici a les 24 hores, que dona inici al dia de Sant Joan.

    No faltaran tampoc les albades, eixa bonica tradició on el “grup d’Albaes” dedica una a cadascuna de les nostres festeres i festers, les nits del 21 i 22. La vessant religiosa de les nostres festes comptarà amb les misses en honor de Sant Joan i Sant Pere els dies 24 i 29 respectivament.

    El passacarrer amb carrosses i animació i l’espectacular Castells de Focs d’artifici final, tancaran, com sempre, les nostres festes en honor a Sant Joan i Sant Pere el dia 29.

    Subir