elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Ajudes a l'Educació per al curs 2013/2014

Ajudes a l'Educació per al curs 2013/2014
    MÁS FOTOS
    Ajudes a l'Educació per al curs 2013/2014 - (foto 2)

    En temps de dificultat econòmica l'ajuntament de Villalonga augmenta les seues ajudes per a l'educació dels nostres fills. A més de les accions ja dutes a terme en el curs passat, per aquest curs escolar que ara comença la regidoria ne prepara de noves.

    Aquest curs passat, des de l'ajuntament es va fer un important esforç per tal de recolzar econòmicament a l'AMPA del Col·legi santa Ana,assumint part del cost del servei de logopeda i ajudant les famílies més necessitades amb fills en l'escoleta infantil La Finestra, gràcies a la creació de xecs escolars.

    Amb el començament del nou curs escolar, el regidor de cultura i educació Juanjo Sanchis,que ha assumit la delegació després de trencar-se el pacte de govern amb el Bloc-Compromís, durant aquest curs aposta per la realització de nous esforços en el terreny econòmic ajudant a l´AMPA del C.P. Verge de la Font, amb el subministre de material escolar per als alumnes d'aquest centre.

    L'educació dels joves representa un dels pilars fonamentals del nostre futur com a societat i des de l'ajuntament, dintre de les seues modestes competències i reduïda capacitat econòmica, es vol donar exemple i contribuir amb les accions programades a contrarestar els dolents retalls que des dels governs central i autonòmic està patint l'educació a tots els nivells.

    Subir