elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Mónica Oltra: “No faré cap promesa però sí que em comprometré per un canvi de model i per la nostra identitat”

Mónica Oltra: “No faré cap promesa però sí que em comprometré per un canvi de model i per la nostra identitat” - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Mónica Oltra: “No faré cap promesa però sí que em comprometré per un canvi de model i per la nostra identitat” - (foto 2)
  Mónica Oltra: “No faré cap promesa però sí que em comprometré per un canvi de model i per la nostra identitat” - (foto 3)

  Mónica Oltra, candidata a la presidència per Compromís, ha assistit en l’Olleria a un acte comarcal de Compromís per la Vall d’Albaida en què els assistents li han llançat una sèrie de preguntes. Oltra ha insistit en la necessitat de tornar la il·lusió a la ciutadania a través d’unes polítiques centrades en les persones. En paraules d’Oltra, el que necessitem és “una política de mirar a la cara. Sempre dient la veritat”.

  Arran de les preguntes dels ciutadans, s’hi han tractat temes d’educació, economia, agricutura i assistència social sobre els quals la candidata a la presidència ha apostat per un canvi de model més centrat en la ciutadania i menys en els privilegiats.

  En el camp de la corrupció, la candidata ha insistit en la necessitat de fer fora els corruptes de les Corts de la manera més amable i festiva que tenim: anant a votar. I ha especificat que caldrà que tornen tot el que s’han emportat.

  A l’acte, al qual també han assistit els candidats a l’alcaldia de la Vall d’Albaida, Mónica Oltra els ha posat l’accent en el fet de fer la vida més fàcil a aquelles persones que ho han perdut tot, ja que les seues vides són a les nostres mans.

  Subir