1 de marzo de 2021 1/3/21

La Mancomunitat de la Ribera Alta selecciona 12 docents per a una acció de voluntariat a Amèrica Central

La Mancomunitat de la Ribera Alta selecciona 12 docents per a una acció de voluntariat a Amèrica Central - (foto 1)

    La Mancomunitat de la Ribera Alta i Escoles Solidàries han signat un conveni de col·laboració perquè 12 docents de la comarca viatgen a Amèrica central per a realitzar un programa d’intercanvi d’experiències educatives amb docents centreamericans.

    Aquesta és una experiència que Escoles Solidàries realitza des de quinze anys i enguany la Mancomunitat col·laborarà amb l’assignació d’ajudes perquè 12 docents de la Ribera Alta es desplacen durant un mes als territoris de la MancomunidadTrinacionalTransfronteriza Río Lempa, que agrupa municipis de Guatemala, Hondures i El Salvador i que està agermanada amb la Mancomunitat de la Ribera Alta.

    Els docents interessats a participar en aquesta iniciativa han de sol·licitar, abans del 16 de desembre, participar en el procés selectiu que realitzarà la Mancomunitat, i les persones seleccionades realitzaran, al llarg del primer semestre de 2020, una formació per a aprofundir en temes com la cooperació, la solidaritat i l’educació. Una vegada finalitzada aquesta formació els docents conviuran durant un mes amb comunitats de Guatemala, El Salvador i Hondures compartint experiències educatives.

    Subir