elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Joves Socialistes de la Safor-Valldigna celebra el seu IV Congrés per a escollir una nova executiva

Joves Socialistes de la Safor-Valldigna celebra el seu IV Congrés per a escollir una nova executiva
  • L’actual Secretari General, Pepe Frasquet, anuncia que no optarà a la reelecció i que seguirà treballant pel projecte “des de l’executiva federal i ajudant a la comarca en tot el que necessiten”

  • Frasquet assegura que “la gent demana renovacions constants i els joves hem de donar exemple donant pas a nous equips de treball”

  • El IV Congrés de Joves Socialistes de la Safor-Valldigna tindrà lloc demà divendres, 20 de desembre, a partir de les 20 hores a l’Ajuntament de Benirredrà

Joves Socialistes del País Valencia (JSPV) en la comarca de la Safor-Valldigna celebrarà demà el seu IV Congrés on tindrà lloc l’elecció d’un nou equip de treball per a l’executiva i d’un/a Secretari/ària General. Així ho ha anunciat hui en roda de premsa l’actual Secretari General de la formació política juvenil, Pepe Frasquet, qui ha aprofitat per a fer públic que no optarà a la reelecció.

Frasquet ha explicat que considera que “ha acabat una etapa i cal portar a terme un procés democràtic per a donar pas a nova gent, a un nou equip”. Tot i això, Frasquet ha afegit que “continuaré implicat amb el projecte de Joves Socialistes”, i que ho farà des del càrrec que ostenta en l’executiva federal de Juventudes Socialistas de Espanya (JSE) “i ajudant als companys i companyes de la comarca en tot allò que necessiten”.

L’actual Secretari General ha afegit que “la societat està demanant a la classe política canvis i renovacions constants, i els joves hem de ser capaços de donar exemple i saber donar pas democràticament a noves persones interessades i implicades al 100%”. Així, Frasquet ha afegit que “estic ben segur que les persones que s’encarregaran ara de portar endavant l’organització que represente a la comarca, ho faran amb implicació total i treballant per a guanyar les eleccions de 2015”.

I és que Frasquet ha declarat que “els socialistes tenim la oportunitat històrica de recuperar per al País Valencià un govern progressista i d’esquerres, un govern socialista”, i ha assegurat que “des de Joves Socialistes treballarem de valent per a explicar als joves que cal interessar-se en la política i que no tots som iguals”.

Així, per a l’actual Secretari General de JSPV en la Safor-Valldigna, el propi funcionament intern de la seua formació i del PSPV “demostren que no tenim res a veure”. En aquest sentit, Frasquet ha dit que “ni en Nuevas Generaciones ni en el PP s’imaginen processos oberts i transparents en l’elecció ni de càrrecs orgànics ni de candidats a càrrecs públics”, en referència a les primàries que el PSOE ha anunciat que farà pròximament per a escollir als candidats a la presidència de les autonomies i del govern d’Espanya.

Per últim, Frasquet ha fet un balanç “molt positiu” dels seus anys al capdavant de Joves Socialistes i ha assegurat sentir-se “orgullós” per haver tingut l’honor d’encapçalar la formació política juvenil socialista de la comarca de la Safor-Valldigna, desitjant sort al nou equip de cara a “un període apassionant que acabarà en maig de 2015 en unes eleccions on els valencians podem recuperar tots els serveis públics que el PP ens ha desmantellat”.

Subir