elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Gran cartell per al IV Trofeu Ajuntament de Nàquera

Gran cartell per al IV Trofeu Ajuntament de Nàquera
  MÁS FOTOS
  Gran cartell per al IV Trofeu Ajuntament de Nàquera - (foto 2)
  Gran cartell per al IV Trofeu Ajuntament de Nàquera - (foto 3)
  Gran cartell per al IV Trofeu Ajuntament de Nàquera - (foto 4)
  Gran cartell per al IV Trofeu Ajuntament de Nàquera - (foto 5)

  El pròxim dumenge, a les cinc de la vesprada, es disputarà la quarta edició del Trofeu Ajuntament de Nàquera. La partida es disputarà en la modalitat de llargues puix esta ha sigut sempre la modalitat reina d'esta població del Camp del Túria.

  El Club de Pilota Valenciana Nàquera, un jove club que naixqué a finals del 2009, s'encarrega de l'organisació d'este trofeu en la colaboració de l'Ajuntament de la població. La primera edició encarà als nous jugadors sorgits en la creació d'este club i als pilotaris que mantingueren viva la pilota i les llargues en el poble fins la década dels huitanta. En la segona edició contaren en la participació del club d'Alacant, un club provinent del món de les llargues. L'any passat contaren en la visita del CP Meliana, un dels principals clubs en les llargues al nort del riu Túria.

  Enguany el trofeu enfrontarà als equips de Nàquera i de Foyos. Per a este trofeu l'equip local s'ha reforçat en dos incorporacions de gran categoria. Als jugadors locals Alejandro Martínez “Pintoret” i Dani Arnau, s'afegirà el bon traure de Rafa “Sony”, beterà jugador del Cabanyal i un clàssic en el món de les llargues, i la potència en el rest de Pepet d'Alfara, actual campeó del Trofeu El Corte Inglés de Galocha i un habitual en la Selecció Valenciana. Es tracta d'una promesa feta realitat.

  En la contra estarà l'equip de Foyos que contarà en la treta forta i colocada de Salva de Moncada, Vicente Tamarit i Fernando Gil. La gran atracció en la formació de l'Horta Nort serà Tino, jugador que es retirà del món professional el passat més de febrer i que ara es troba totalment involucrant en el Club de Pilota de Foyos.

  Tino, campeó del món i d'Europa a llargues ha guanyat quatre vegades el Circuit Bancaixa, màxima competició de l'escala i corda. El carismàtic pilotari de Valéncia ciutat serà el gran atractiu de la partida que es disputarà en Nàquera.

  Per tant, s'espera una partida molt disputada el pròxim dumenge 22 de setembre en el carrer General Puente de Nàquera (17 h). L'equip local voldrà guanyar el seu trofeu més important pero davant tindrà a una formació que anirà a per totes.

  Subir