1 de marzo de 2021 1/3/21

Continua la Ruta dels Porrats de la Mancomunitat de Municipis de la Safor a Benirredrà

    Demà tindrà lloc la inauguració del Porrat de Benirredrà, pertanyent a la Ruta dels Porrats de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de gener de 2016.

    Al llarg de tres dies es podran realitzar les segones fotografies per a participar en el Concurs de Fotografia “Sempre és Porrat”. El concurs està obert tant a fotògrafs aficionats com a professionals i sense límit d'edat. Els participants podran presentar una fotografia per cada municipi i la fotografia quanyadora rebrà un premi de 200€, que serà la imatge del fullet de la Ruta dels Porrats 2017, i un accèssit que rebrà un premi de 100€.

    El Porrat de Benirredrà va ser declarat Festa d'Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana per la Conselleria de Turisme l'any 2010.

    El seu origen residix en la fenomenologia festiva des de l'existència de l'ermita de Sant Antoni, construïda al segle XVI, quan els porrats permetien sufragar, totalment o parcialment, les despeses de la jornada festiva en honor a Sant Antoni.

    Subir