elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Compromís inicia les primàries a 4 municipis de la Safor-Valldigna

Compromís inicia les primàries a 4 municipis de la Safor-Valldigna - (foto 1)
  • Almoines, Daimús, Gandia i Xeresa elegiran els seus candidats en primàries obertes

Les #PrimàriesCompromís han donat el tret d’eixida! Qualsevol veí o veïna del País Valencià podrà participar per decidir les llistes de Compromís a les Corts i als Ajuntaments. A la comarca, cinc municipis celebraran primàries. Almoines, Daimús i Xeresa elegiran els seus caps de llista de manera oberta entre la militància, els simpatitzants i les persones que hi vulguen participar. Al llarg d'esta setmana, les persones que hi vulguen optar presentaran la seua candidatura.

Pel que fa a Gandia, la gent que hi participa podrà triar la candidatura a l'alcaldia de la ciutat i la resta de la llista, entre els candidats que es presenten esta mateixa setmana.

La resta de municipis elegiran les candidatures de manera oberta en les assemblees locals.

En la web http://compromis.net/primaries la gent pot omplir el formulari per inscriure’t i participar. Només hi ha un parell de requisits: voler un #CanviValencià en favor de les persones i tindre més de 16 anys i molta il·lusió per compartir.

En la mateixa web es podrà trobar tota la informació referida al procés de Primàries. També està el Twitter @CompromisPRM i el Facebook Primàries Compromís per estar al dia de tota l’actualitat i poder preguntar dubtes.

Subir