11 de abril de 2021 11/4/21

Per a Compromís els PGE són "un atemptat" contra la Safor-Valldigna

  • L’Executiva comarcal considera que la marginació històrica de la comarca s’agreuja amb el govern de Rajoy

  • Compromís anuncia esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat mitjançat el diputat al Congrés, Joan Baldoví

Des de la executiva de Compromís per la Safor-Valldigna s’ha fet una primera valoració molt negativa de les dades que s’han conegut dels Pressupostos Generals de l’Estat i la seua traslació a la comarca de la Safor. Així, consideren que “són un atemptat contra el benestar de la nostra ciutadania i una greu discriminació al poble valencià i a la comarca. El fet de rebre 127 € front a 271 de mitjana estatal ens situa com a ciutadans de segona.”

I és que per a Compromís la marginació històrica que patim els valencians i els Saforencs es veu agreujada amb els governs de Rajoy. En aquest sentit, han reclamat un nou sistema de finançament més just per als valencians, “ja que el 35% de la despesa en inversió va a causar més atur i més desavantatges al poble valencià respecte a altres territoris de l’Estat.”

Pel que fa a la Safor-Valldigna, els PGE del PP tornen a deixar de banda projectes tan importants con la línia de tren Gandia-Oliva-Dénia, la ronda sud, la regressió de les notres platges, l’accés sud al port, entre altres.

“Des de Compromís anuncien que presentaran esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat, mitjançant el diputat al Congrés, Joan Baldoví per tal d’intentar que el govern rectifique la proposta tan nefasta per als interessos de la comarca de la Safor-Valldigna”.

Subir