elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El Col•lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de la Safor nomena com a nova coordinadora general a Aleissandra Herranz

El Col•lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de la Safor nomena com a nova coordinadora general a Aleissandra Herranz
  • Aleissandra Herranz substitueix a Juan Carlos Escudero, qui ha estat al front de CLGS en els darrers dos anys i mig

  • La nova coordinadora es marca com a objectiu que la nova seu siga un Casal de la Diversitat obert a tots

El Col•lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de la Safor (CLGS) va celebrar el passat dimecres, 27 d’agost, la seua assemblea general a la nova seu del carrer Puríssima, 2, junt a la plaça Rei Jaume I, a Gandia. L’assemblea va nomenar com a nova coordinadora de CLGS a Aleissandra Herranz, qui substitueix en el càrrec a Juan Carlos Escudero que ha estat al front en els darrers dos anys i mig. Herranz, de 20 anys, és la primera dona transsexual que ocupa la coordinació general d'aquesta entitat LGTB de la Safor. Li acompanyen en el grup coordinador el propi Escudero (que passa a ser secretari d’Organització), Miquel Aleixit (tresorer), David Valiente (secretari) i com a vocals Vicent Canet (comunicació), Carlos Pasarín (FELGTB) i Cristian Gonzàlez.

En la reunió, els socis van aprovar per unanimitat una renovació dels estatus que reafermen la funció de l’associació com a entitat prestadora de servicis a la joventut i el seu objectiu d’aconseguir la normalització en la societat del fet homosexual, transsexual i bisexual. La modificació estatutària també comporta que CLGS puga incorporar com a socis a majors de 30 anys.

La nova coordinadora de CLGS, Alexys Herranz, va anunciar la posada en marxa de nous serveis i activitats des d’esta mateixa tardor. “Volem reactivar la seu perquè siga un Casal de la Diversitat, un espai de trobada del col•lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals a la comarca”, va apuntar Herranz que comptarà amb nous serveis i activitats. La nova coordinadora va mostrar el seu agraïment a l’Ajuntament de Gandia, i en concret a la Regidoria d’Igualtat, per la cessió del nou local. A més, també va recordar que en 2015 CLGS celebrarà el seu 10é aniversari.

Subir