29 de octubre de 2020 29/10/20

Arranca la II Setmana Cultural del Centre d’Ensenyaments Elementals de Música

  Hui dilluns comença la II Setmana Cultural de la Música. Aquesta vesprada, a les 7, a la sala d’assajos de la Casa de la Música es durà a terme una conferència a càrrec del psicòleg Guillermo Dalia que parlarà sobre l’ansietat escènica.

  Demà dimarts a les 6 de la vesprada a la Casa de la Música Celia Barragan oferirà una conferència sobre el manteniment dels instruments de vent i de fusta. Per la seua banda, el professor Adolfo Guerrero oferirà una classe magistral de percussió amb ritmes àrabs i medievals. Cap a les 6.30 el lutier Sergi Martí explicarà el manteniment dels instruments de corda.

  Dimecres l’escenari serà el Teatre Modern on a les 19.30 h s’oferirà un concert de guitarra a càrrec dels alumnes i exalumnes del Centre d’Ensenyaments Elementals de Música de la SAM d’Alginet. Tots ells sota la direcció dels professors Miguel Martínez i José Guerola.

  Ja, per tancar la setmana, dijous a les 19.30 h els professors del centre seran els encarregats de fer sonar els instruments al Teatre Modern per oferir el concert de cloenda de la II Setmana Cultural.

  El director de l’escola, Luis Espert, explicava que l’objectiu d’aquesta setmana “és gaudir d’altres activitats que durant el curs no realitzen i d’aquest forma es relacionen amb altres instruments i activitats culturals diferents”.

  Subir