22 de febrero de 2020 22/2/20

Alginet comença la setmana amb actes per celebrar el Dia del Llibre

Alginet comença la setmana amb actes per celebrar el Dia del Llibre - (foto 1)

  Els xiquets i les xiquetes d’Infantil de l’escola Blasco Ibáñez han visitat aquest matí la Biblioteca Municipal d’Alginet per tal de conèixer el món dels llibres i gaudir d’un conte. Tere Escutia, responsable de la biblioteca, els ha mostrat amb una història com els llibres prenen vida i els diferents tipus de llibres. Dimecres els de 6 i 7 anys de Blasco Ibáñez seran els que visitaran la biblioteca.

  El dijous 23 d’abril, dia del llibre, de matí serà el torn de visitar la biblioteca els xiquets i les xiquetes de l’escola Sagrat Cor de Jesús. Ja de vesprada, a les 5.30, Espurna animació contarà a la biblioteca contes casolans on els menuts gaudiran de rondalles valencianes entre d’altres.

  El divendres 24 serà el moment de fer, al Teatre Modern, a les 6 de la vesprada, el lliurament dels Premis Sambori a la Ribera.

  Dissabte, a les 5 de la vesprada, al Teatre Modern l’Ajuntament d’Alginet, a través de la Regidoria de Cultura i Educació, farà el lliurament del XXIV Premi 25 d’Abril de Narrativa Curta en Valencià.

   

  Subir