elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

EU acusa a Governació i a l’Ajuntament del Puig de “permissivitat” en la festa del llançament de rates

    El diputat i portaveu adjunt d’EUPV en les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha lamentat que aquesta activitat “no cesse any rere any, quan és una festa absolutament reprovable, investigada per possible maltractament animal i teòricament prohibida pel propi consistori. És increïble que tant conselleria com l’ajuntament peguen mitja volta i es facen els suecs, permetent un any més la seua celebració”. Esquerra Unida ha anunciat que demanarà explicacions al conseller al respecte.

    Torró recorda que aquesta “bàrbara tradició” va ser prohibida fa uns anys per l’Ajuntament del Puig, “però òbviament aquesta prohibició és vulnerada cada any. Sembla que tant el consistori, com la pròpia conselleria de Governació qui ha de vetllar perquè aquestes barbaritats no ocòrreguen, es llaven les mans”.

    Esquerra Unida ha anunciat que demanarà explicacions a Castellano sobre aquest assumpte. “Hem d’evitar, d’una vegada per totes, que aquestos comportaments es repetisquen i que no es desencadene el que finalment ha passat de nou aquest cap de setmana al Puig”, lamenta.

    Subir