25 de octubre de 2020 25/10/20

Trotafons col·labora en la neteja del fons marí de Xàbia

Trotafons col·labora en la neteja del fons marí de Xàbia - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Trotafons col·labora en la neteja del fons marí de Xàbia - (foto 2)
  Trotafons col·labora en la neteja del fons marí de Xàbia - (foto 3)
  Trotafons col·labora en la neteja del fons marí de Xàbia - (foto 4)

  El Club de Busseig Trotafons de Puçol va participar el passat diumenge 3 de maig en la neteja de platja i fons de Xàbia; concretament, va actuar en la cala de la Granadella. Després d'una hora d'immersió, van extraure 52 quilograms de fem entre plàstics, llandes, envasos i altres residus. Per a acabar, l'ajuntament de la localitat va convidar a tots els participants de la neteja a una fideuà. Es va tractar d'una oportunitat per a conscienciar als banyistes de la importància de cuidar del medi ambient a escala individual.

  La cala de la Granadella és un espai preciós amb molta afluència de banyistes, una cosa que van aprofitar els integrants del club de busseig per a conscienciar a les persones sobre la importància que cadascun, en l'àmbit individual, aporte tot el que estiga en la seua mà per a netejar o, almenys, no col·laborar al fet que el mar estiga cada dia més contaminat.

  En finalitzar l'activitat, l'Ajuntament de Xàbia va convidar a tots els participants en la neteja a una fideuà, tant als bussejadors com als voluntaris que van estar retirant deixalles en terra.


  Subir