elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El pagament de les ajudes de Xarxa Llibres es farà este mes de gener

El pagament de les ajudes de Xarxa Llibres es farà este mes de gener

  La regidora d’Educació, Regina Llavata, s’ha reunit amb la coordinadora de la Secretaria Autonòmica d'Educació, Inma Sánchez, per a valorar el programa de Xarxa Llibres i per a posar en comú les necessitats educatives de la Pobla de Vallbona.

  El balanç del programa Xarxa Llibres ha sigut positiu i en la Pobla s’han tramitat les ajudes sense incidents. La Pobla de Vallbona va preparar un important dispositiu per a facilitar a tots els veïns l’accés a estes ajudes. Tot i això, des de la Conselleria d’Educació han sol·licitat un informe per a tindre en compte possibles millores en les fases posteriors. La regidora d’Educació, Regina Llavata, ha confirmat que l’Ajuntament farà el pagament efectiu d’estes ajudes al llarg del mes de gener.

  L’encontre, dut a terme en la Conselleria d’Educació, ha servit també per a reclamar que s’amplie l’oferta educativa de l’Escola d’Adults i de l’Escola Oficial d’Idiomes. Des de la Regidoria d’Educació consideren necessari completar el cicle d’anglés fins al C2 i oferir alemany donat que a la Pobla existeix un programa de Formació Dual amb Alemanya i a hores d’ara hi ha molts joves de la localitat estudiant i treballant a la regió de Saxònia-Anhalt.

  D’altra banda, des de l’Ajuntament de la Pobla han remés als responsables d’Educació de la Generalitat tot un recull de necessitats bàsiques dels centres escolars tal com va requerir el Secretari Autonòmic d’Educació, Miguel Soler.

  Per a Regina Llavata, esta reunió “ha sigut molt positiva. Hem tingut un intercanvi d’idees i de propostes que donarà fruits i a més ens hem assabentat de Primavera Educativa, una fira destinada a tota la comunitat educativa que tindrà lloc al llit del Túria el pròxim mes de maig i on estem interessats a participar amb els projectes educatius que estan duguent-se en marxa en la Pobla”.

   

   

   

  Subir