elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Este dilluns comencen les inscripcions per al campament d'estiu municipal

Este dilluns comencen les inscripcions per al campament d'estiu municipal

    Des del dilluns 13 de juny fins al pròxim dia 17 està obert el termini per a inscriure's en el campament d'estiu municipal que cada any s'oferta des de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona en les instal·lacions de l'alberg de Puente Alta, al municipi de Calles. El campament es realitzarà en dos torns: el primer tindrà lloc des del 24 de juny fins al 3 de juliol i el segon del 3 al 12 de juliol.

    Està dirigit a xiquets d'entre 8 i 14 anys i s'ofereixen 60 places per cada torn. El preu del campament, d'una duració de 10 dies, és de 250 euros i té inclòs l'allotjament, manutenció i les activitats que s'han programat.

    L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona va signar la passada setmana un conveni amb l'Associació Cultural Quercus per a l'organització d'este campament. Des de l'associació gestiona es promouen els valors de l'ecologia, la defensa de la natura i els esports de muntanya.

    Al llarg d'esta setmana la Llar Jove estarà oberta de 9 a 13 hores i de 17 a 19 hores per a informar i tramitar les inscripcions per als campaments d'estiu.

    Subir