elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La regidoria d’Igualtat realitza tallers de sensibilització

La regidoria d’Igualtat realitza tallers de sensibilització

    Els tallers de sensibilització amb l'alumnat del municipi són una constant en la programació de la Regidoria, una tasca que des d'esta àrea es considera fonamental per promoure la igualtat, previndre situacions de violència de gènere i erradicar rols i estereotips, també de gènere, que continuen presents a la nostra societat.

    La nostra construcció com a persones es troba alinyada per nombrosos missatges des de l’educació a la família, a l’escola, als periòdics, als llibres, als anuncis a les escoles. I per això, és necessari saber reconèixer cadascun d’eixos rols i estereotips per rebutjar-los i deixar-los de costat. I esta és una de les tasques per les quals seguim apostant des d'esta Regidoria. Així ho ha afirmat la regidora de l'àrea, Belén Bernat.

    Així, està previst que tots els centres escolars del municipi participen d'este tipus de tallers, i on l’alumnat i també el professorat, any rere any, reben amb major interés esta iniciativa que descobrix i acosta, a les aules, aspectes molt importants al voltant de la igualtat.

    Subir