30 de marzo de 2020 30/3/20

El President de la Generalitat, Ximo Puig, visita Picassent

El President de la Generalitat, Ximo Puig, visita Picassent - (foto 1)

    Picassent ha rebut la visita del president de la Generalitat, Ximo Puig. A les portes de l'edifici consistorial l'esperava la Corporació Municipal, encapçalada per l'alcaldessa, Conxa Garcia. La visita del cap del Consell s'emmarca dins d'una jornada institucional i de proximitat del president cap a la ciutadania del municipi. I és que els representants de les diferents associacions locals, presents en l'acte celebrat al saló de plenaris de l'Ajuntament, l'han pogut conéixer, saludar i compartir amb uns minuts en un context molt distés. Tot seguit, Ximo Puig ha deixat la seua empremta i el seu missatge per al veïnat de Picassent al Llibre d'Honor de l'Ajuntament, un vertader tresor documental que registra les visites més il·lustres que té Picassent al llarg de la nostra història. "Junts anem a construir un futur ple de compromís i esperança amb pobles com el vostre honrat i emprenedor. Hem d'avançar cap a una societat més justa i solidària".

    Per la seua banda, Conxa García s'ha mostrat molt orgullosa per este esdeveniment i així ho ha manifestat durant el seu discurs de benvinguda, "Per a mi, com a alcaldessa, esta visita m'ompli de goig especialment perquè el President fou alcalde de Morella durant molts anys, un poble agermanat amb Picassent. Este fet ha afavorit que s'haja mantingut sempre una relació cordial i amistosa entre els dos municipis".

    Com a record de la seua visita l'alcaldessa ha fet entrega al president de dos volums que conformen el llibre, La repressió durant la guerra civil i la dictadura franquista a Picassent. Una publicació, obra del veí, Enric Romaguera, editada per l'Ajuntament de Picassent, el passat mes d'abril.

    Tot seguit, Puig i Garcia han visitat les instal·lacions de Coarval, al Polígon Industrial de Picassent, per a la posterior inauguració de la nova planta de Liquimed, marca del grup matriu, per a la fabricació i envasat de fertilitzants sòlids

    Subir