8 de marzo de 2021 8/3/21

Compromís Peníscola proposa formar part del Circuit Cultural Valencià

Compromís Peníscola proposa formar part del Circuit Cultural Valencià - (foto 1)
  • Compromís Peníscola ha proposat que els pressupostos 2021 incloguin una partida per formar part del Circuit Cultural Valencià i dotar així a la ciutat d’ una agenda cultural anual de qualitat

Juan Marcos, regidor de Compromís Peníscola indica: “Formar part del Circuit Cultural Valencià  ens permetrà oferir una programació cultural professional.Ampliar l’ oferta cultural, s’ha convertit en una necessitat per a Peníscola i, el Circuit Cultural Valencià és l’ eina perfecta per a crear una agenda cultural anual de qualitat amb teatre,música,dansa o cinema”.

“És necessari dinamitzar l’ economia local en temporada baixa amb un moviment cultural actiu i, posicionar Peníscola com el nucli cultural del Maestrat amb una aposta cultural ferma, i ho podem aconseguir amb les eines que ens dona l’IVC ”, afirma Juan Marcos.

El regidor continua: “Una localitat turística com Peníscola no pot hivernar en temporada baixa, perquè els negocis i les famílies que depenen d’ ells ens necessiten. És el moment per a que la inversió pública encapçale la recuperació, amb una activitat cultural viva i dinàmica:és moment d’ apostar per la cultura!

“L’ equip de govern del PP ni creu, ni ha apostat mai per la cultura com a motor de recuperació i de  dinamització de l’ economia local, però ara és una necessitat” conclou Juan Marcos

“Esta no és la primera volta que proposem formar part del Circuit Cultural valencià, però fins ara l’ equip de govern no ha tingut voluntat d’ entrar. Des de Compromís Peníscola,continuarem fent política útil i constructiva apostant per una programació cultural anual de qualitat i, digna de la nostra localitat”, indica Vicent Castell, regidor i secretari local de Compromís Peníscola.

Subir