elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Monleón: “Castelló no vol ser l’abocador del País Valencià”

    El cap de llista denuncia que les comarques de Castelló està sent tractada com l’abocador del País Valencià i l’objectiu de projectes agressius amb el medi ambient, la salut i la nostra economia, “aquestes iniciatives s’acumulen, el fracking, les prospeccions, la línia de molt alta tensió, els combois radioactius per l’AP-7, el Castor, etc”.

    Monleón, ha assegurat que una de les seues prioritats com a diputat serà “reconduir aquest model destructiu del nostre territori, per un model sostenible, d’economia productiva, basat en les arrels de les nostres comarques, mai vendre el nostre territori a empreses privades de fora, que només volen obtenir beneficis a curt termini, sense tindre en compte el dany que ocasionen”.

    El candidat ha recordat l’oposició generada entre la ciutadania per aquests projectes, “amb la creació de plataformes actives, en les que hem participat i a les que hem recolzat, per advertir que els castellonencs i castellonenques no anem a permetre que se’ns hipoteque el futur”.

    Per a finalitzar, i a juí de Monleón, “estem davant un sistema promogut pel nostre propi govern, en el que la ciutadania no pintava res, i tot es negociava des de despatxos mirant per les empreses i els seus interessos. Això ha de canviar, estem convençuts que en el futur de les nostres comarques, l’actor principal ha de ser la ciutadania”.

    Subir