28 de febrero de 2021 28/2/21

L'Ajuntament de la Jana obté dues subvencions en l'última setmana

    En aquesta última setmana, l'Ajuntament de la Jana ha rebut la notificació de la concessió de dues noves subvencions, una de la Generalitat Valenciana per la promoció del valencià i una de la Diputació de Castelló per arreglar un marge. Els 3011,25€ de la subvenció per a la promoció del valencià es destinaran a la senyalització del trànsit en diferents carrers del municipi, la senyalització d'espais naturals com l'Engolidor o les oliveres mil·lenàries, la senyalització de rutes de senderisme, l'edició de material per promocionar el patrimoni arquitectònic i el concert de música infantil de Fira.

    "L'any passat ja vam aconseguir una subvenció de promoció del valencià que juntament amb la de l'Agència Valenciana de Turisme ens van permetre senyalitzar tot el patrimoni arquitectònic, en esta segona fase anem a prioritzar el patrimoni natural del nostre poble i especialment les oliveres mil·lenàries", ha explicat l'Alcalde de la Jana, Domingo Tolós.

    D'altra banda, els 1125€ de la subvenció de la Diputació de Castelló es destinaran al manteniment i conservació d'un dels marges de la Roureda de l'Engolidor.

    "Portem tota la legislatura treballant en xicotets projectes per millorar diferents espais del poble i l'Engolidor és una mostra d'este treball. En primer lloc vam protegir-lo convertint-lo en Arbreda monumental d'interès local, després el vam netejar des de l'inici de la sèquia fins al final i amb esta ajuda arreglarem una mica el primer marge que hi ha, però el treball no acaba aquí perquè també volem arreglar el camí que dona a l'Engolidor amb els dos marges de pedra, formigonar un altre tros i posar una senyal informativa", ha conclòs Domingo Tolós.

    Subir