10 de abril de 2021 10/4/21

Jesús Monleón: “El 24 de maig la gent ha d’escollir entre democràcia o oligarquia”

    El cap de llista de la coalició d’esquerres, Jesús Monleón, afirma que hem de fer reviure la democràcia, segrestada pels poders financers i destrossada per una corrupció rampant. “El 24 de maig escollirem entre el govern d’una oligarquia econòmica al servei dels seus propis interessos o la democràcia dels ciutadans i ciutadanes que representa Esquerra Unida”, assegura.

    El candidat a Les Corts Valencianes per Castelló, reclama a la ciutadania una postura activa davant de la situació d’espoli social que estan patint. “Davant del govern dels de sempre al servei dels de sempre, els poders econòmics, exigirem al Parlament Valencià que el centre de la presa de decisions estiga en els ciutadans i ciutadanes”.

    Monleón afirma que els mercats han segrestat la democràcia i cal una eixida per l'esquerra, “Cal canviar el règim del bipartidisme, on sempre han guanyat el mateixos, els rics, les polítiques del PSOE primer i PP després, de retallar en drets socials, solament han aconseguit agreujar la situació de la classe treballadora, deixant-nos en una democràcia de mínims insostenible”.

    La cap de llista finalitza afirmant que per tant els dos partits majoritaris, “no son cap solució perquè treballen per als de sempre, en aquests moments, són més necessàries que mai propostes d’esquerres, democràtiques, defensores dels serveis socials i drets conquerits, mai la indefinició ideològica ni el pur tacticisme electoralista han canviat res, el que necessitem son projectes concrets i clars, sense subterfugis”.

    Subir