4 de marzo de 2021 4/3/21

Compromís destaca el consens generat a la Diputació al voltant de les seues propostes per dinamitzar l'interior

    Compromís valora positivament el consens aconseguit al voltant de les dos mocions presentades per potenciar els recursos turístics de l’interior de Castelló i donar suport a les PYMEs.  Així ho ha manifestat el portaveu de Compromís a la Diputació, Xavier Trenco, qui ha indicat que les dos propostes van en la línia de treballar de forma valenta i efectiva per dinamitzar econòmicament el nostre interior. «Les dos mocions presentades pretenen ajudar a la dinamització econòmica de les nostres comarques Castelló, afavorint la creació d’ocupació i l’activitat empresarial.», ha explicat el portaveu de Compromís a la institució provincial.

    Per altra banda, des de Compromís lamenten els discursos radicals de Partit Popular i  Ciudadanos sobre  les millores en educació portades a terme els darrers 3 anys pel Govern del Botànic. «Des de 2015, fins a dia de hui, s’han eliminat mes de la meitat dels barracons existents a la província de Castelló permetent que mes de 1.300 xiquetes i xiquets passen a estudiar en aules dignes.», ha declarat el diputat de Compromís, Pau Ferrando.

    Per a Ferrando, «el discurs del PP, instant a l’odi contra els educadors dels sistema públic, és una mostra mes de la falta d’un projecte clar per a l’educació pública, més enllà d’intentar mantindre-la en precari com ja va ocorrer durant els anys que van governar a la Generalitat». Per la seua banda, el portaveu de Compromís, Xavi Trenco, ha manifestat que «el Partit Popular i Ciudadanos estan en una competició continua per demostrar qui és més radical, qui està més a la dreta. El seu discurs d’ultradreta sols busca embrutar el debat a la corporació i és una manifestació clara de la por a perdre la el govern de la Diputació en la pròxima legislatura».

    Subir