3 de marzo de 2021 3/3/21

Andrea Palanques i Noah Madrid guanyen el concurs de cartells del Dia Mundial Sense Tabac organitzat per la Mancomunitat Espadà Millars

Andrea Palanques i Noah Madrid guanyen el concurs de cartells del Dia Mundial Sense Tabac organitzat per la Mancomunitat Espadà Millars - (foto 1)
  • Ha estat dirigit a l´alumnat de 5è i 6è del CRA i del Col.legi de Ribesalbes

MÁS FOTOS
Andrea Palanques i Noah Madrid guanyen el concurs de cartells del Dia Mundial Sense Tabac organitzat per la Mancomunitat Espadà Millars - (foto 2)

La unitat de prevenció comunitària de conductes addictives (UPCCA) de la Mancomunitat Espadà Millars (MEM) va organitzar un concurs de cartells sobre el Dia Mundial Sense Tabac, dirigit a l’alumnat de 5è i 6è de Primària del CRA Espadà Millars (Tales, Suera, Fanzara i Ludiente) i del col·legi Riu Millars de Ribesalbes. En el primer cas ha guanyat Andrea Palanques Ramos i, al centre de Ribesalbes, Noah Madrid Centelles.

Podien realizar un cartell individualment o per parelles amb el missatge que volien, relacionat amb la prevenció del consum de tabac. Aquesta semana s’han lliurat els premis, que consisteixen en un diploma i un val per a material escolar que es podrà canviar a la papereria La Repro d’Onda. A més a més, els cartells guanyadors s’exposaran a la seu de la Mancomunitat, a Tales, i a l’Ajuntament de Ribesalbes i seran els que s’utilitzaran el proper curs per a fer la campanya de prevenció.

Subir