elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

EU afirma que l’obertura de l’Aeroport de Castelló està demostrant que el PP no té cap alternativa

    Tormo ha recriminat que la política del PP pareix un caos que respon als interessos immediats de diversos agents privats per a fer negoci, en lloc de tindre una idea clara del que vol per a les nostres comarques de Castelló: “un bon exemple és l'aeroport, una infraestructura inútil i innecessària, però que es va planificar per a saciar un model de turisme basat en l'especulació urbanística i els macro PAI.Aquesta infraestructura està demostrant que el PP no té cap alternativa als camps de golf i la depredació del territori”.

    El diputat recrimina al Govern Valencià que no podem tolerar que l'obertura de l'aeroport, siga l'excusa per a tornar al passat. “Fa poc, José Roca, president de la Confederación de Empresarios de Castellón, coincidint amb l'obertura de l'aeroport, es dirigia al Consell afirmant ‘ens falten més camps de golf'. A més Marina d'Or també ha anunciat que vol duplicar la seua extensió i l'alcalde de Castelló vol urbanitzar l'aeròdrom després del fracàs de la Ciudad de las Lenguas. Hem volgut saber si el Consell està d'acord amb aquestes paraules, si recolza que l'objectiu de l'aeroport és que es tornen a reactivar els PAIs paralitzats i es projecten de nous. No ens ho han negat, tot el contrari, el PP ha manifestat que haurien d'haver sigut més ràpids en la construcció dels golfs. Aquestes paraules deixen a les clares que el PP no té una alternativa estratègica al taulell i al golf i que la seua política ha significat, significa i significarà hipotecar el nostre futur”.

    Per a finalitzar, el parlamentari ha afirmat que mentre el Consell afirma en comissió que potencia el nostre turisme, “no fa res per aturar projectes tremendament lesius per a la nostra economia i medi ambient com és el fracking, les prospeccions i la MAT. Tot un contrasentit, que demostra que el Consell, pareix ser més el consell d'administració dels interessos de les grans empreses, que un govern que defensa els interessos de la ciutadania”.

    Subir