Jueves 16 de Agosto de 2018

Paterna ultima la “Gran Nit del Comerç”

Versión Clásica
Edición Paterna
Economía y Negocio -  paterna
22/09/2017 | elperiodic.com  

Paterna ultima la “Gran Nit del Comerç”

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

La regidoria de comerç, dirigida per Carles Martí, ultima ja els detalls per a la celebració de "La Gran Nit del Comerç", un esdeveniment que enguany contarà amb la participació de 20 comerços, els quals faran participar a 170 models, el pròxim 31 de setembre a la Cova Gran, d'un espectacle on la diversió i les sorpreses estan assegurades. " Des de la regidora estem molt satisfets de la resposta que ha tingut novament aquesta iniciativa per fomentar el comerç local, és un orgull veure com els comerços treballen i és bolquen en cada iniciativa que encetem des de la regidoria, això ens dona alè per a continuar apostant en força pel comerç de proximitat", ha destacat el regidor.

La regidoria ha decidit enguany fer un canvi en el format, la més destacable és el canvi de nomenclatura de l'esdeveniment que passa d'anomenar-se "Passarel·la del comerç" a "La Gran Nit del Comerç", Eixe canvi de nom ha comportat un canvi de model en l'espectacle, no hi hauran desfilades com en una passarel·la de moda ja que el format elegit per la regidoria serà una adaptació del programa d'èxit televisiu "Got Talent" en lo que diversió i rialles estaran assegurades. " en La Gran nit del comerç volem fer mostra de que en els comerços de Paterna pots trobar tot lo que necessites sense eixir de la localitat, tenim una oferta amplia i variada que, al cap i a la fi, es converteix en un dels motors econòmics i de generació de llocs de treball més importants per al municipi", ha informat el regidor Martí.

El regidor de comerç, Carles Martí, ha volgut matisar "la Cova Gran tornarà a rebre a centenars de veïns i veïnes, familiars i amics del comerç local que esperen gaudir d'una gran nit dels comerços, la singularitat dels quals es troba precisament en la seua àmplia varietat, ja que tenen cabuda tots els productes i serveis que puga oferir Paterna. Una nit màgica en la qual asseure's i gaudir veient desfilar l'oferta de productes i serveis que diàriament utilitzen els paterners i paterneres.

Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Opinión
09/08/2018 - Desde el Templat
Coca de Quilo
13/08/2018 - Reflexionando, que no es poco
Fracasado y haciendo con el fanatismo: el ridículo
13/08/2018 - Columna de Michel
Villarreal CF: Un equipo de élite
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Paterna
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil