Miércoles 15 de Agosto de 2018

Ana Delia Gisbert és elegida alcaldessa de Benilloba

Versión Clásica
Edición Provincia de Alicante
Política -  palicante
15/06/2015 | elperiodic.com  

Ana Delia Gisbert és elegida alcaldessa de Benilloba

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

La candidata de Compromís ha resultat elegida alcaldessa de Benilloba per unanimitat de totes les forces polítiques representades al consistori de la localitat del Comtat. Ana Delia Gisbert «Taes» ha rebut set vots dels set edils del consistori -quatre de Compromís, dos del PP i un del PSPV-.

Els quatre regidors de la coalició han reproduït el mateix patró a l'hora de prendre possessió dels seus nous càrrecs a l'Ajuntament «prometent» i acatant la lleialtat al «cap de l'estat» per «imperatiu legal» o perquè «així ho mana la llei».

L'acte de constitució del nou consistori ha començat passades les onze del matí amb la constitució de la mesa d'edat, formada per la cap de llista del Partit Popular, Maria Fernanda Sanz i el número tres de Compromís, Jordi Jiménez, la pressa de possessió de tots els regidors i la votació dels candidats a l'alcaldia.

La votació -que era secreta i en urna-, ha donat com a resultat l'alcaldia per a la candidata de Compromís, Ana Delia Gisbert, amb el sorprenent resultat de set vots a favor. Tots els regidors del consistori han votat a la candidata de la coalició malgrat no haver-se retirat cap altre de les dues candidates, la del PP i del PSPV.

El traspàs del bastó de comandament i l'entrega de les claus -que ha provocat més s'un somriure pel moment elegit per a fer-ho, al mateix temps que l'entrega del bastó-, ha fet oficial la investidura de Gisbert com a primera edil de Benilloba.

La ja alcaldessa s'ha adreçat a un saló de plens ple a vessar amb una intervenció en la que ha volgut agrair la confiança dipositada en ella i en tot l'equip de Compromís i ha reivindicat la participació com a eina fonamental del govern, «una feina que és cosa de tots», ha assegurat.

Ana Delia, en el seu discurs, també ha repassat la situació actual del poble, amb una crisi de model econòmic que exigeix «als poders públics que isquem fora a buscar solucions i no esperem asseguts als despatxos les poques ajudes o inversions que arriben d'una o altra institució». «Jo no tinc totes les respostes -ha dit- però sí les preguntes i sé què és el que no hem de fer. No ens podem quedar de braços plegats, hem d'eixir a buscar les oportunitats i els recursos».

La nova alcaldessa ha acabat la seua intervenció agraint el suport de la seua família i en particular dels seus pares dels qui ha dit, «només espere estar a l'altura de les seues expectatives i poder dur la cara tan alta hui com d'ací a quatre anys».

L'acte ha finalitzat amb la interpretació de la Muixeranga a la porta de l'Ajuntament amb tres dolçainers i un tabal, als quals, després, i visiblement emocionada, Ana Delia s'ha unit amb la seua pròpia xirimita per interpretar diferents peces al nombrós públic que s'havia donat cita a la plaça de l'Ajuntament.

Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Opinión
13/08/2018 - Reflexionando, que no es poco
Fracasado y haciendo con el fanatismo: el ridículo
13/08/2018 - Columna de Michel
Villarreal CF: Un equipo de élite
06/08/2018 - Desde el centro
Vuelve el mercado de Mascarell
09/08/2018 - Desde el Templat
Coca de Quilo
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Alicante Provincia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil