3 de marzo de 2021 3/3/21

La música de guitarra i violí protagonitzen la darrera setmana d’agost a Benilloba

  La música del guitarrista Fernando Espí i el violinista Joaquín Palomares ompliran l’Auditori de Benilloba el pròxim dijous 25 d’agost, en un concert gratuït, organitzat per l’Ajuntament de Benilloba amb la colaboració de la Diputació d’Alacant, que oferiran tots dos músics a duo en el marc del I Curs d’Estiu de Guitarra de Benilloba.

  Els dos reconeguts músics, catedràtics dels Conservatoris de Múrcia i Alacant, interpretaran diferents peces a Benilloba, en un programa que inclou tangos d’Astor Piazzola, danses brasileres de Cels Machado, variacions sobre la Jota de Francisco Tàrrega, la milonga número 5 de Fernando Tavolaro i Amasia de Laurent Boutros.

  Curs de Guitarra

  Entre el 24 i el 26 d’agost, Benilloba acull el I Curs d’Estiu de Guitarra a càrrec del catedràtic del Conservatori Superior de Música d’Alacant, Fernando Espí, adreçat a estudiants de grau elemental, mitjà i superior.

  Divendres, els alumnes del curs oferiran una audició a l’Església de Benilloba a partir de les 20 hores, on interpretaran diferents peces de guitarra en un acte amb assistència gratuïta per a tot el públic.

  Subir