23 de febrero de 2020 23/2/20

El Mercat Tradicional de Divendres Sant a Benilloba torna amb més trenta paradetes

El Mercat Tradicional de Divendres Sant a Benilloba torna amb més trenta paradetes - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  El Mercat Tradicional de Divendres Sant a Benilloba torna amb més trenta paradetes - (foto 2)

  Benilloba celebra els pròxims divendres i dissabte, 25 i 26 de març, el seu clàssic Mercat Tradicional de Divendres Sant. Una proposta lúdica, comercial, gastronòmica i turística per a tota la comarca amb més de trenta paradetes amb una variada oferta de productes i una programació complementària per a tots els gustos.

  Els embotits típics, dolços i mones de Pasqua, formatges, ceràmica, gastronomia local per comprar o tastar, productes artesanals i locals, vins o cerveses artesanals entre moltes altres propostes.
  El Mercat obrirà les seues portes el divendres 25 de març a les 9 del matí i a banda de les més de trenta paradetes que ja han confirmat la seua presència, la regidoria de Turisme, Festes i Tradicions ha dissenyat una oferta complementària que, a més de la clàssica mostra de telers i miniatures de telers -en perfecte funcionament-, a la Llar del Jove i les boixeteres al pati de les Antigues Escoles, els visitants també gaudiran de la possibilitat de tastar una paella gegant, gaudir d'una partida de pilota o assistir a la presentació del llibre de Manel Arcos «El robatori de Benimassot».

  I per als més menuts, tant divendres com dissabte, de 11 a 13 hores, la Casa de la Cultura acollirà tallers de Titelles i Ombres a càrrec de Papallona Teatre.

  Entre altres novetats, el Mercat Tradicional d'aquest any es presenta en un format de dos dies, divendres i dissabte, «la idea és recuperar eixos dos dies que durava fa alguns anys amb l'objectiu, principalment de disposar d'una oferta per als visitants més ampla per a visitar-nos. N'hi ha gent que en altres ocasions, volien venir a Mercat després de dinar per la zona i ja no trobaven res», afirma el regidor de Turisme, Festes i Tradicions, Jordi Giménez.

  El Mercat Tradicional de Benilloba l'organitza l'Ajuntament de Benilloba i col·labora la Universitat d'Alacant.

  Semana Santa 2016

  Semana Santa 2016Entrar en el especial
  Subir