elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Marina Albiol (EU): “Si no hi ha pressió del Consell al Govern, les costes de la Marina Alta estan en perill”

    La diputada d'EUPV en les Corts Valencianes, Marina Albiol, ha demanat a la consellera de Medi Ambient, Isabel Bonig, “que done la cara i explique les gestions que està duent a terme la Generalitat per impedir de manera ferma les prospeccions petrolíferes a les costes de la Marina Alta. Ens preocupa la manca de pressió i moviment que està tenint el Consell per evitar aquestes prospeccions, les quals, recordem que suposarien una agressió sense precedents a la zona”.

    Albiol reclama a Bonig que done compte de les gestions que ha realitzat amb el Govern central. “Ens dóna la impressió que el govern del PP s’ha quedat en la superfície en aquest tema i no ha pres cap mesura de pressió cap al govern central. Ens temem que la manca d’actuacions polítiques contundents puguen afavorir al final la posada en marxa de les prospeccions i, per tant, els beneficis a interessos privats”.

    La diputada d’EUPV considera que les prospeccions petrolíferes a les costes de la Marina Alta “són un gran perill per al medi ambient, la pesca i el turisme. El Consell no pot fer oïts sord a les protestes del sector pesquer, que veu amenaçat el seu mode vida per aquestes prospeccions. Estem davant d’una agressió de primer ordre que només beneficia les butxaques d’interessos privats”, explica Albiol.

    Subir