15 de septiembre de 2019 15/9/19

Archivo de noticias de Cultura y Espectáculos en Orpesa - Septiembre 2013

Orpesa acull un taller de música moderna per a les bandes de la Plana Alta

Orpesa acull un taller de música moderna per a les bandes de la Plana Alta

ORPESA | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 22 de septiembre de 2013
Les instal·lacions de l’Espai Cultural d’Orpesa van acollir el passat dissabte 21 de setembre un taller de formació sobre els principals estils musicals contemporànis. El curs, anomenat “Evolució de la música moderna al segle XX”, va ser impartit pels professors Juanj...
El Espai Cultural de Oropesa del Mar acoge el Dolç Festival 2013 Diputació

El Espai Cultural de Oropesa del Mar acoge el Dolç Festival 2013 Diputació

ORPESA | CULTURA Y ESPECTÁCULOS - 29 de septiembre de 2013
Oropesa del Mar ya ha dado inicio a su semana cultural previa a las fiestas patronales de la Virgen de la Paciencia 2013 y lo ha hecho este domingo con la realización en el Espai Cultural de una de les “Trobades de Dolçaina i Tabal a les Comarques de Castelló”, Dolç Festival 2013 ...
Subir