elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Jordi Bort
Raons i paraules - RSS

Bon Nadal

    FOTOS
    Bon Nadal- (foto 1)

    Cada any el Nadal ens porta un ressò de pau i d'esperança. Encara que la nit de la vida siga fosca i tenebrosa, el Nadal ens obri un camí nou. Un camí que ens porta a Betlem per descobrir en el Déu Infant la raó per a viure, per a creure, per a esperar de nou, malgrat tantes i tantes desesperances, tants i tants fracassos, tants i tants sofriments.

    Nadal és el misteri del Déu fet carn i com diu el teòleg Leonardo Boff, en Nadal trobem un somriure malgrat les llàgrimes i un consol, malgrat la desesperació o el sense sentit.

    Amb les paraules de Leonardo Boff vull desitjar un bon Nadal a tots els hòmens i dones de bona voluntat, i especialment a aquells que sofreixen, que ploren, que no veuen cap eixida a la seua situació de desesperació. Perquè Déu ve a il·luminar les nostres foscors i a donar sentit a les nostres desesperances.

    Este infant porta
    un somriure d'esperança
    als desesperats,
    consola els desvalguts,
    fa brillar les llàgrimes
    dels qui sofreixen pel dolor de viure....
    Germans,
    vos anunciem una Bona Nova:
    hui ha nascut
    aquell que ens alliberarà
    del Mal.

    Leonardo Boff

    Teòleg de l'Alliberament

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir