6 de diciembre de 2019 6/12/19
Por Salva Aguilella
Diario de un Ondense - RSS

Més Onda, tots junts

  Al llarg d'estos últims quatre anys l'equip de govern d'Onda hem centrat la nostra prioritat en crear llocs de treball, en augmentar la igualtat d'oportunitats i en millorar la nostra ciutat. I els resultats són visibles després d'esta legislatura: hi ha més ocupació, millor educació i sanitat. Hem invertit en talent i en innovació, hem dinamitzat la cultura, l'esport i hem convertit la ciutat en un referent de ciutat saludable, amb més serveis per a tots.

  Però volem més Onda. Hui estem en el camí del creixement, hem aconseguit donar la volta a una situació que heretarem amb destrucció d'ocupació i falta d'idees. Només amb responsabilitat, treball diari i constància hem aconseguit eixir avant, amb una gestió responsable, transparent i eficient per a recuperar l'estabilitat econòmica i institucional.

  El PP d'Onda som el futur, les solucions per als onders, la renovació. Consolidar els canvis per a la recuperació econòmica i per a seguir, des de l'orgull i l'amor per Onda, creixent, innovant, estant al costat dels veïns: jóves, majors, dones i hòmens, xiquets, dependents i persones amb discapacitat.

  Per a això, amb la participació de tots, hem preparat un programa de govern amb 215 propostes amb la finalitat de continuar millorant Onda, d'estar a l'altura del que els onders mereixen. El programa és un full de ruta, la guia per als pròxims quatres anys però el verdader objectiu és atendre les necessitats de tots els onders allà on es produïxen i quan apareguen. Tots junts.

  ocultar
  Més Onda, tots junts
  Subir