Sábado 18 de Agosto de 2018

Compromís de consens - El meu compromís - columna de opinión - elperiodic.com

Versión Clásica
Edición Comunidad Valenciana
Columna de opinión
El meu compromís
El meu compromís
Por Víctor García i Tomás

Compromís de consens

18/01/2013
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Al passat plenari de l’ajuntament de l’Alcora de desembre, vam aprovar per unanimitat el pressupost general de 2013. És la primera vegada en 6 anys que porte en política municipal que ha passat aquest fet, i crec que és un exemple per a la resta municipis dins de tota la crispació social i política existent. Segurament haja ajudat que l’equip de govern es troba en minoria, ja que en una majoria absoluta tot açò no cal. Però el que ha sigut definitiu ha sigut la voluntat de BLOC-COMPROMÍS, PSOE i PP d’arribar a un consens.

En primer lloc vull agrair a l’alcaldessa (PP) que canviara la seua proposta inicial de presentar el “seu” pressupost a principis de desembre, sense consensos i em fera cas a la meua petició de fer tantes reunions com foren necessàries per tant d’arribar a un consens, que previsiblement no haguera aconseguit a principis de desembre i haguera sigut rebutjat per l’oposició.

En segon lloc, també vull agrair al portaveu del PSOE, doncs finalment va decidir no presentar les seues esmenes directament al plenari, complicant un consens ampli, i que finalment les seues propostes les presentara a les reunions d'hisenda prèvies per poder negociar-les i arribar a un acord entre els partits que vam acudir a dites reunions (BLOC-C, PP i PSOE).

Per últim, i clau en tot este consens ha sigut la voluntat ferma de BLOC-COMPROMÍS DE L’ALCORA, ja que per unanimitat de tot el Col·lectiu local es va decidir treballar i lluitar per aconseguir un gran CONSENS municipal. Les nostres propostes (de mínims) no han sigut acceptades en la seua totalitat, però mostrant una vegada més la nostra responsabilitat, vam decidir recolzar els comptes municipals per a 2013.

Des de que estic en política sempre he treballat per arribar a acords i per consensuar al màxim amb tots, és la meua visió de la política i del meu equip de treball. El meu COMPROMÍS és treballar pel CONSENS, ho faig des de l’oposició i ho faré quan governe. Ésta és la meua forma de treballar pel meu poble i de com ha de ser una bona governança.

Más Artículos de El meu compromís
03/06/2013
Ocupació
 
15/04/2013
Compromís per l´Alcora
 
05/12/2012
Contradiccions
 
06/11/2012
Mentides del PP
 
11/10/2012
L´Alcora primer
 
08/08/2012
Independència
 
Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil