Domingo 19 de Agosto de 2018

Mentides del PP - El meu compromís - columna de opinión - elperiodic.com

Versión Clásica
Edición Comunidad Valenciana
Columna de opinión
El meu compromís
El meu compromís
Por Víctor García i Tomás

Mentides del PP

06/11/2012
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Ja ha arribat la temporada del parany, i a les comarques paranyeres tots tenim algun familiar o amic que acudeix any rere any al parany. Per això no podem permetre que s'angoixe a tot un col·lectiu tractant-lo de delinqüent, quan no ho és, ja que la gran majoria dels paranyers de les nostres comarques l'única cosa que vol és poder continuar amb un art heretat dels nostres ancestres amb una normativa clara que evite abusos ambientals i la caça furtiva.

Durant molts anys el PP valencià, i en concret en els pobles on perviu la tradició del parany, ha mentit sistemàticament els paranyers. Els del PP han reiterat fins l’extenuació que si per ells fóra , el problema estaria ja arreglat. Aquesta fal·làcia del PP, que no argument, és la primera que cau si es contrata amb la realitat, ja que el PP va estar governant durant el 1995 al 2003, i ni Aznar ni Zaplana van donar cap solució. A més a més, durant les majories de dretes al parlament europeu, el PP no ha mogut cap fil per a què es modificara la directiva europea ni per a què quedara permesa a Espanya la tradició del parany.

Tot i que el PP no ha fet res, i només amb l’objectiu de mantindre els seus rèdits electorals, els populars valencians van carregar molt dur contra Zapatero per interposar un recurs al Constitucional front la llei aprovada a les Corts Valencianes pel PP, PSPV i BLOC. Amb aquesta baralla, els populars, lluny de buscar solucions, van trobar un nou filó per enfrontar-se contra el Govern Espanyol del PSOE.

Doncs bé, quasi un any després que Rajoy estiga governant, la veritat és que el PP no ha retirat aquest recurs i s’ha hagut de canviar l’estratègia per poder legalitzar el parany.

Des d’aquet mitjà, vull deixar clar el meu suport i el del BLOC-COMPROMÍS de l'Alcora cap a aconseguir una regularització de la pràctica del parany, i també vull deixar clar que des del BLOC ja vam avisar que la solució passava per Europa, que és el que ara el nou decret pretén. Per la meua part seguiré treballant amb el meu partit per a que la legalització del parany siga una realitat i els paranyers puguen tornar a gaudir d’aquesta afició centenària al nostre País.

Más Artículos de El meu compromís
03/06/2013
Ocupació
 
15/04/2013
Compromís per l´Alcora
 
18/01/2013
Compromís de consens
 
05/12/2012
Contradiccions
 
11/10/2012
L´Alcora primer
 
08/08/2012
Independència
 
Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil