Miércoles 19 de Septiembre de 2018

Independència - El meu compromís - columna de opinión - elperiodic.com

Versión Clásica
Edición Comunidad Valenciana
Columna de opinión
El meu compromís
El meu compromís
Por Víctor García i Tomás

Independència

08/08/2012
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
Ja fa més de 5 anys que el BLOC a l’Alcora va renàixer amb un Col•lectiu Local totalment renovat. La situació era molt complicada, ja que el BLOC venia de perdre la representació institucional a l’ajuntament de l’Alcora a 2003, i va estar totalment inactiu i desaparegut durant eixos 4 anys. En eixes primeres reunions, quasi clandestines, s’estava gestant un projecte il•lusionant, de futur, i pensat per als alcorins i per a l’Alcora. Un projecte nacionalista i progressista, que sense ser dogmàtic volia donar-li un nou impuls a l’Alcora lluny del bipartidisme imperant i de les majories absolutes i absolutistes amb les quals ens tenen acostumats el PP i el PSOE.

Totes eixes sensacions, són les que em van fer donar un pas i decidir liderar aquest projecte, que a dia d’avui, no ha perdut gens de força, il•lusió, treball i ambició per a l’Alcora i els alcorins. De fet, no és que no haja minvat, sinó que hem consolidat un potent Col•lectiu Local del BLOC, s’ha creat el BLOC JOVE, més dinàmic que mai, i puc dir amb orgull, que no sols som la tercera força política, sinó que amb la progressió i projecció que tenim, estarem en disposició de lluitar...

Per a mi i el meu equip de treball, va ser indispensable la independència que tenim a l’hora de treballar pel nostre poble, ja que una vegada decidits tots a assumir les sigles del BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ, el nostre àmbit sempre ha sigut i serà el nostre poble: L’ALCORA.

Tot açò ho dic, perquè aquest concepte d’una tercera força política, amb criteri, projecte i independència encara no ho han digerit massa bé ni el PP ni el PSOE. I com si s’estiguera repetint la història, tant el PP fa 5 anys, com el PSOE des de fa 1 any, intenten confondre a l’opinió pública, venent pactes encoberts, o que el BLOC està amb el PSOE o amb el PP. Esta qüestió, és molt simple, i no em deixaré de repetir-lo, el BLOC de l’Alcora no està amb ningú dels dos, som totalment independents, i sempre pensem en allò que serà millor per els alcorins i per l’Alcora. Representem L'ESPAI VALENCIÀ DE PROGRÉS, i en el nostre camí podem coincidir i arribar a acords, però el nostre camí és independent i amb un sol COMPROMÍS: ELS ALCORINS.

 

Más Artículos de El meu compromís
03/06/2013
Ocupació
 
15/04/2013
Compromís per l´Alcora
 
18/01/2013
Compromís de consens
 
05/12/2012
Contradiccions
 
06/11/2012
Mentides del PP
 
11/10/2012
L´Alcora primer
 
Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil