Miércoles 26 de Septiembre de 2018

Indignat - El meu compromís - columna de opinión - elperiodic.com

Versión Clásica
Edición Comunidad Valenciana
Columna de opinión
El meu compromís
El meu compromís
Por Víctor García i Tomás

Indignat

30/04/2012
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
El passat dilluns dia 16 d'abril es publicava en premsa que el Consell certificava la legalitat de la INCINERADORA de l'Alcora. Si us dic la veritat, personalment pensava que no anàven a contestar després de que el Govern Valencià del PP, no haguera tingut en compte els terminis per a contestar i ho han fet quan els ha vingut en gana, com fan amb quasi tot, aprofitant-se de la majoria absolutista (dictatorial) de la que tant presumeixen a les Corts Valencianes. Sóc un INDIGNAT més.

El rebuig del Recurs d'alçada no em va sorprendre, l'esperava, però vaig encontrar desproporcionada la manera i forma amb la qual el Consell va tractar la contestació, i a més a més, atrevir-se a donar a entendre que en el conflicte la Generalitat del PP era neutral entre els interessos de l'empresa i els de la població de l'Alcora. Quan el PP s'ha fartat de defensar la INCINERACIÓ com a mètode d'eliminació de residus. El PP en la Generalitat haguera pogut tindre VOLUNTAT POLÍTICA, i haver escoltat el que demanava tota la COMARCA.

El Consell no va deixar escapar l'ocasió per recordar que el responsable polític era el anterior equip de govern del PSOE, encapçalat per l'anterior alcalde i pel regidor de Medi Ambient, actual portaveu del PSOE. I encara que estic d'acord en que els socialistes són responsables de l’error en esta tramitació per haver estat completament passius, i per haver ocultat informació a la oposició i a la ciutadania, vull deixar clar que pareix que la Conselleria ha tingut a qui carregar-li el mort, i es llava les mans, dient que no podia fer res més. Clar que podia, tot és VOLUNTAT POLÍTICA.

Un govern del BLOC-Compromís no haguera permès mai la construcció d'este tipus d'instal•lacions, ni a l'Alcora ni en cap lloc. Des del BLOC-Compromís estem treballant des del 15 de juliol de 2011 a tots els nivells administratius, i ho seguirem fent. I crec que cal castigar als partits responsables d'esta situació, tant al PSOE com al PP. Desgraciadament, fins al 2015 no hi haurà eleccions municipals ni autonòmiques. Lla manera de castigar al PP i PSOE, és votant a aquells partits que asseguren que açò no haguera passat mai. Un d'estos partits és el meu, el BLOC-Compromís, i és una de les coses que estic més orgullós ara per ara, ser militant del BLOC.

 

Más Artículos de El meu compromís
03/06/2013
Ocupació
 
15/04/2013
Compromís per l´Alcora
 
18/01/2013
Compromís de consens
 
05/12/2012
Contradiccions
 
06/11/2012
Mentides del PP
 
11/10/2012
L´Alcora primer
 
Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil