elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Jordi Martínez. Secretari general de l’Agrupació d’Alcoi del PSPV-PSOE
La Palestra - RSS

Malgrat els tristos

    FOTOS
    Malgrat els tristos- (foto 1)

    Nosaltres seguirem treballant per millorar la nostra ciutat. I ho farem perquè eixe és l’únic objectiu de la nostra política, que Alcoi avance i, amb això, la qualitat de vida de les alcoianes i alcoians. Tots els esforços de l’equip de govern se centren en això, res més ens mou que no siga el bé comú de les persones amb les quals compartim carrers, serveis… en definitiva, amb qui compartim la vida.

    Un dels temes prioritaris en l’agenda del govern és la millora del tren Alcoi-Xàtiva, i recentment les gestions portades a terme han donat el fruit esperat. Una inversió per part d’Adif, organisme responsable de les inversions en matèria ferroviària a l’Estat, de 150 milions en la nostra línia, que la modernitzaran i la convertiran en competitiva, cobrint les necessitats de les ciutadanes i ciutadans de les nostres comarques.

    Podem dir que serà una inversió històrica, que garantirà de manera ferma el futur del nostre tren. Ja estan fent-se els passos necessaris perquè la modernització siga una realitat i el pròxim any veurem els resultats d’aquesta inversió.

    Però, malgrat això, hi ha qui veu aquesta inversió amb tristesa. Costa d’entendre, sí, però n’hi ha, i són els mateixos que són incapaços d’alegrar-se de qualsevol bona notícia per a Alcoi. Són els qui sembla que no volen que a Alcoi, i amb això a les alcoianes i alcoians, ens vaja bé, que vinguen inversions i que la nostra ciutat avance. Prefereixen mantenir sempre eixe to negatiu, trist i enfonsat, que res té a veure amb la realitat.

    Què ja s’han anunciat millores per al tren que no s’han fet? D’acord, però també he de dir que potser el que feia falta, anys enrere, no era un gran desembarcament per anunciar les obres, era tindre ben lligat que eixes millores es portaren a terme, i pressionar el que fera falta i més perquè així fora. Però vivim una nova etapa, i estic més que convençut de què ara, fruit de nombroses gestions i reunions, la modernització de la nostra línia sí que serà una realitat. En uns mesos, ho podrem comprovar, i aquestes persones, col·lectius i partits negativistes també gaudiran d’una línia modernitzada i competitiva.

    Millorar les comunicacions sempre ha estat fonamental per a nosaltres. I només cal veure qui ha lluitat per elles i qui les ha fet possible. Un govern socialista va acabar l’autovia central, amb una inversió de més de 300 milions d’euros, millorant de manera decisiva la connexió de la nostra ciutat amb Alacant i València, i fent realitat una demanda històrica. I ara arribaran les millores per al tren, per al que ja s’han previst 150 milions d’euros, i tornarà a ser un govern socialista qui done solució, garantint-li un bon futur, com també veuran la llum altres projectes que faran avançar a la nostra ciutat. Perquè, malgrat els tristos, continuarem lluitant per il·lusionar a les alcoianes i alcoians.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir