Martes 14 de Agosto de 2018

Una altra forma de fer les coses - Carta oberta a Moncofa - columna de opinión - elperiodic.com

Versión Clásica
Edición Comunidad Valenciana
Columna de opinión
Carta oberta a Moncofa
Carta oberta a Moncofa
Por Wenceslao Alós Valls

Una altra forma de fer les coses

12/02/2015
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

Quasi sempre que escric un article o una nota de premsa procure retratar-me. Procure que la gent que vaja a llegir-ho tinga clar el que pense. Potser ho compartiran o no, potser els agrade o no, però les persones que ho lligen poden fer-se una idea del que pense i dels meus ideals.

Crec que esta forma d'escriure, esta forma de fer les coses, és molt menys complicada que la d'altres, que simplement es dediquen a criticar o a intentar dir el que l'auditori de torn vol sentir.

El passat Gener el Comité Electoral Provincial va ratificar la proposta de simpatitzants i afiliats del Partit Popular de Moncofa designant-me candidat per a les pròximes eleccions municipals. Per tant, este encàrrec no el rep del Partit Popular, sinó dels meus veïns i amics. A ells i a la resta de veïns de Moncofa va dirigit este article.

El nostre principal compromís serà amb la gent. Treballarem per millorar el funcionament i la situació econòmica de l'Ajuntament, treballarem per ajudar als necessitats, treballarem per baixar els impostos i, per descomptat, treballarem perquè l'Ajuntament ajude a la reactivació de l'economia local i deixe de ser un fre que és el que ara succeeix a Moncofa.

Aquestes frases podrien ser simplement paraules escrites sobre un tros de paper, però crec que hi ha un factor que les reforça. Jo mateix sóc un veí de Moncofa, que he viscut ací la major part dels meus 44 anys de vida, i fins i tot quan he estat vivint fora he procurat mantindre una estreta relació amb el meu poble i amics. He estudiat a Moncofa, he treballat a Moncofa i he participat de les festes d'aquest poble.

Em compromet a treballar dur per millorar el nivell de vida de tots els veïns de Moncofa, sense distinció. Es passarà pàgina, s'acabarà amb els favoritismes i treballarem per facilitar i repartir equitativament el treball i les ajudes que es donen des de l'ajuntament, repetisc, sense distinció.

També em compromet que no ens aprofitarem del resultat electoral per a veure com passa la crisi des de la barrera. S'acabarà el "sou per a tots" del pacte PSOE-Bloc de 2011. Un poble de 6.000 habitants mai hauria d'haver haver tingut 7 regidors en nòmina, 6 d'ells vivint exclusivament dels ingressos derivats de l'Ajuntament.

La gent que em coneix, sap que si el poble de Moncofa ho considera oportú i vota majoritàriament al Partit Popular el pròxim Maig, la prioritat en el meu treball serà vetlar pels interessos de tot el poble. La forma de fer política ha de canviar. Jo em compromet, al costat d'un equip de gent preparada, honrada i treballadora, a lluitar pel bé de tots. No podrem resoldre tots els seus problemes però si alguns i l'Ajuntament ha de deixar de ser un fre per a la reactivació econòmica que és el que succeeix a Moncofa en l'actualitat.

Wenceslao Alós Valls


Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil