elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
Por Samuel Falomir Sancho
L´opinió d´un alcorí - RSS

Un nou repte

    Aquest cap de setmana Joves Socialistes del País Valencià hem celebrat l'XI Congrés Nacional Ordinari de la nostra organització. Un congrés que ha servit per renovar idees, estratègies, estatuts i equips. El nostre nou secretari general és Jose Muñoz, un jove valencià que solament te un objectiu: estar al costat dels joves del País Valencià per ajudar-los i tractar de fer efectives les seves exigències. Jose és una persona amb una gran preparació per exercir el càrrec de secretari general. Durant alguns anys ha sigut el secretari general de València ciutat, i tots hem vist com ha consolidat un gran equip de treball.

    En la província de Castelló ens caracteritzem per anar tots junts en aquests processos. Sabem que si anem units som mes forts davant els nostres companys de València i Alacant. Som la província amb menys militància, però això, tan sols és un estímul més que ens ajuda a molts i moltes a seguir treballant per vertebrar tota la província d'agrupacions locals de joves socialistes. La nostra unitat ens fa forts, i avuí podem dir que l'executiva nacional compta amb sis persones de la província de Castelló, ocupant càrrecs relevants dins de la nostra organització

    Vull aprofitar aquestes línies per agrair a Jose Muñoz que haja confiat amb mi perquè siga el secretari d'organització de JSPV. Se que tinc molta responsabilitat, però tots saben que vaig a deixar-me la pell per aquesta organització. Porte quasi tres anys al capdavant de l'executiva provincial, i tots saben que no m'agrada calfar la cadira. M'agrada treballar per fer mes gran, plural i participativa aquesta organització. El meu compromís amb JSPV és molt gran, i la responsabilitat també. Moltes hores de reunions, molt de carrer i molts quilòmetres, aquest és el treball que tinc per davant. Treball que vull compatibilitzar amb els meus arrels, amb l'origen de tot açò, amb la meua agrupació local i el meu poble.

    Elperiodic.com ofrece este espacio para que los columnistas puedan ejercer eficazmente su derecho a la libertad de expresión. En él se publicarán artículos, opiniones o críticas de los cuales son responsables los propios autores en tanto dirigen su propia línea editorial. Desde Elperiodic.com no podemos garantizar la veracidad de la información proporcionada por los autores y no nos hacemos responsables de las posibles consecuencias derivadas de su publicación, siendo exclusivamente responsabilidad de los propios columnistas.
    Subir