20 de octubre de 2020 20/10/20

Ximo Puig presidirà aquest divendres l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent

    Ximo Puig serà aquest divendres el primer President de la Generalitat Valenciana en assistir a l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent en la història d’estes festes.

    El President serà rebut a les 13:30 hores per part de l’Alcalde, el President de la Societat de Festers i els càrrecs Festers a la seu de l’entitat, per a passar a visitar el Museu Fester i signar al Llibre d’Honor de la Societat. Després d’un dinar amb l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; la Directora General d’Habitatge, Rebeca Torró; Regidors del Govern i la Junta de Festes, es desplaçarà a l’Ajuntament per a signar al Llibre d’Honor del consistori, i a continuació visitar el refugi antiaeri del Regall, al financament del qual ha col·laborat l’Agència Valenciana de Turisme. Finalment, el President acudirà a l’arrencada de l’Entrada a l’Avinguda Almaig junt a l’Alcalde i el President de Festes, per a posteriorment anar a la Tribuna d’Autoritats en l’Avinguda Daniel Gil.

    Cal apuntar que Puig és un gran seguidor de les festes d’Ontinyent, a les que acudia com a Secretari General dels Socialistes Valencians en 2012, 2013 i 2014.

    A més dels dos màxims responsables de les principals institucions públiques valencianes, l’Entrada comptarà enguany amb tot un seguit d’alts càrrecs del món polític i empresarial que ja han confirmat la seua assistència: des de la Generalitat Valenciana, és el cas de la Consellera de Sanitat, Carmen Montón i el Conseller d’Economia, Rafael Climent; El Secretaris Autonòmics d’Educació (Miquel Soler), Agricultura (Francisco Rodríguez Mulero) i Medi Ambient (Julià Àlvaro), a més de l’ontinyentina Rebeca Torró, Directora General d’Habitatge.

    Subir