elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Els veïns d’Ontinyent pressenten les seues propostes de projectes a executar a la ciutat

Els veïns d’Ontinyent pressenten les seues propostes de projectes a executar a la ciutat

    Des de hui dilluns 19 de gener i fins el 2 de febrer els veïns i veïnes d’Ontinyent poden presentar les seues propostes de projectes a executar a la ciutat per part de l’Ajuntament. Així comença la fase prepositiva del projecte “Ontinyent Participa 2015”, per la qual la ciutadania triarà de manera directa el destí de fins a 375.000 euros dels pressupostos d’enguany (25.000 més que en l’edició anterior), per a la realització de les obres que consideren més prioritàries.

    D’aquesta manera, associacions i particulars ja poden presentar les seues propostes a través del correu electrònic proposa@ontinyentparticipa.com i per registre d’entrada municipal. Per tal que una única proposta no acapare les inversions, els projectes que es presenten no podran tenir un pressupost superior a 187.500, el 50% del pressupost global del programa. Després s’obrirà un període d’informació tècnica on es valorarà tècnicament cada projecte, entre el 3 i el 16 de febrer, unes valoracions que es faran públiques, perquè entre el 17 i el 27 de febrer els consells analitzen les propostes.

    El Consell de Ciutat serà qui en una votació final decidirà el 2 de març quins són els 10 projectes que seran objecte de votació, projectes que, com a novetat, no inclouran propostes dels partits polítics del Govern. Del 3 al 7 de març es produirà una altra de les novetats d’enguany: els proposants dels projectes finalistes podran defensar-los públicament comptant amb assessorament tècnic; i finalment, del 9 al 13 de març es podrà votar tan telemàticament com en diferents espais municipals. A més a més, l’Ajuntament ha començat una campanya informativa d’exposició del projecte, que inclou la posada en marxa esta setmana de la pàgina web ontinyentparticipa.com.

    Subir