29 de noviembre de 2020 29/11/20

Uns 30 usuaris dels Serveis Socials d’Ontinyent es beneficien d’un curs de Formació Laboral

Uns 30 usuaris dels Serveis Socials d’Ontinyent es beneficien d’un curs de Formació Laboral - (foto 1)

    L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa un nou curs de formació laboral que en esta ocasió pretén afavorir les possibilitats d’inserció d’un total de 30 usuaris dels serveis socials municipals. El programa, que té una durada de tres mesos (d’octubre a desembre) i que serà impartit per una llicenciada en Psicologia i especialista en recursos humans, ha estat posat en marxa des dels serveis socials municipals, des d’on el Coordinador de Política per a les Persones, Jaume Peris, donava hui la benvinguda als i les participants.

    Peris, que acudia acompanyat dels tècnics del departament que estan posant en marxa aquest servei, encoratjava als participants del curs “a aprofitar al màxim una oportunitat que els va a permetre obtenir millors habilitats i eines per encarar el futur. El punt de partida per fer front a situacions difícils derivades de la crisi econòmica no ha de ser comparar-se amb ningú, sinó reforçar les potencialitats de cadascú i complementar-les amb nous coneixements per millorar les possibilitats d’inserció”, destacava.

    L’acció formativa es planteja com una nova mesura per acabar amb una ajuda merament assistencialista dels serveis socials, per a passar a un model al qual es recolza econòmicament als usuaris que opten per formar-se per trobar feina. Cada participant serà objecte d’un seguiment individualitzat per una psicòloga, i tots rebran formació dos dies a la setmana a les aules d’informàtica de l’Escola Per Adults de Sant Carles al voltant de la utilització de les noves tecnologies per la recerca d’oportunitats laborals.

     

    Subir