elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La tradició del “Cant dels Angelets” d’Ontinyent serà explicada en un còmic editat per l’Ajuntament i l’AVL

La tradició del “Cant dels Angelets” d’Ontinyent serà explicada en un còmic editat per l’Ajuntament i l’AVL - (foto 1)
  • Els 16 xiquets que exerceixen com a “Angelets” enguany interpretaran el cant que serveix des de 1662 com a preludi de les festes patronals

La tradició del “Cant dels Angelets” d’Ontinyent, que serveix des de fa 351 anys com a preludi de les festes patronals en honor a la Puríssima Concepció, va a ser explicada als escolars en forma de còmic. En concret serà en un exemplar de 16 pàgines editat per l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Agència Valenciana de la Llengua (AVL), i que serà presentada aquest dijous a les 20:00 hores a la Sala Gomis de la ciutat (antiga Multiusos).

En l’acte intervindran l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el President de l’AVL, Ramón Ferrer; i Rafael Gandia Vidal, impulsor de la iniciativa i membre de l’Associació de Festes de la Puríssima. A la presentació es comptarà amb la participació dels 16 xiquets i xiquetes que exerceixen com a “Angelets” enguany, els quals cantaran al principi i el final de l’acte un total de 4 de les 6 estrofes del cant que continua interpretant-se de manera inalterable a la ciutat des de 1662.

 

Subir