26 de febrero de 2020 26/2/20

Un total d’11 artistes participaran a Ontinyent a un festival contra el Pàrkinson

Un total d’11 artistes participaran a Ontinyent a un festival contra el Pàrkinson - (foto 1)

    Un total d’11 artistes i grups musicals de diverses generacions participaran el 10 d’abril al Teatre Echegaray d’Ontinyent a un festival benèfic que recaptarà fons per a la lluita contra el Pàrkinson. L’activitat, organitzada per l’Associació Pàrkinson Benicadell amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Política Social de l’Ajuntament d’Ontinyent i diverses entitats, reunirà a un mateix escenari a músics locals de vàries generacions, i suposarà el punt i final a tota una setmana d’activitats organitzades per commemorar el Dia Mundial del Pàrkinson, que serà l’endemà del concert.

    El regidor de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo, destacava que “l’Ajuntament estarà sempre recolzant activitats com esta, realitzades a benefici d’una associació que du a terme una tasca molt important per als malalts de Pàrkinson de tota la comarca, i per a la qual demanem també el recolzament de la ciutadania, per a que omplin el Teatre Echegaray”, destacava. La Regidora de Política Social, Paula Garcia, apuntava per la seua banda que “la funció de l’Associació Pàrkinson Benicadell es fonamental per a difondre una malaltia encara desconeguda per a molts, en la que cal sensibilitzar a les persones i mostrar tot el nostre suport”, assenyalava.

    Des de l’Associació Pàrkinson Benicadell Alfredo Aubán explicava que el festival reunirà a músics i grups locals com Sergio Renú, Vicente Llopis, el Trío San Rafael i Els Curres, Toni Calatayud, los Cósmicos, José Barberá Ganga, Loli Tarrasó, Mª José Cordobesa, Adrián d’Aielo, el Trio Talismán i Kits Rock. El concert serà divendres 10 d’abril a les 22:00 hores al Teatre Echegaray, podent adquirir-se les entrades en taquilla al preu de 6 euros i anticipadament al Centre Integral de Majors (CIM) de Sant Rafel, de dilluns a divendres de 10:30 a 13:00 hores, existint una “fila zero” per a tots aquells que vullguen solidaritzar-se però no puguen assistir.

    Esta activitat tancarà la commemoració de la Setmana Mundial del Pàrkinson a Ontinyent, que inclourà també altres activitats que detallava la Secretària de l’Associació, Imma Torró: dimarts 7 d’abril hi haurà un esmorzar i excursió a Aielo de Malferit; dimecres 8 d’abril es faran activitats al CIM de Sant Rafel i hi haurà les sessions habituals de logopedia i fisioteràpia i un dinar de germanor entre malalts del Parkinson, socis i familiars. A més a més eixa jornada al saló d’actes del mateix CIM hi haurà una xerrada a les 17:30 a càrrec del fisioterapeuta Miguel Angel Tolsá sobre les malalties degeneratives

    Subir