elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Torró insta a Tortosa a explicar “per què el PP té tant d’interès en defensar operacions gravoses per a la ciutat”

  • Els socialistes assenyalen que “no te cap sentit” pagar per mantenir la Prefectura de Policia Local al polígon quan el servei es pot ubicar a un edifici municipal

La portaveu dels socialistes d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha instat al portaveu del PP d’Ontinyent, Filiberto Tortosa, a explicar “el per què del seu insistent interès en defensar operacions que són molt gravoses per a la ciutat d’Ontinyent”. Torró ha mostrat la seua “estranyesa” per la reacció del Partit Popular davant l’anunci al Consell Econòmic i Social de què la Prefectura de Policia Local va a traslladar-se des del polígon industrial fins al un cèntric edifici de propietat municipal (l’edifici de Correus, amb baixos i dues plantes), en una operació que suposarà que l’Ajuntament podrà deixar de pagar la xifra de 732.400 euros.

Rebeca Torró destacava que “desprès de a penes fer oposició durant els dos primers anys de legislatura”, Tortosa i el PP defensen “amb sorprenent interès” tant la ubicació de l’hospital als terrenys del Pla de Sant Vicent com la permanència de la Prefectura de la Policia Local en l’edifici llogat al Polígon Industrial El Pla. La portaveu del PSPV-PSOE destaca que “no te cap sentit” pagar per mantenir la Prefectura al polígon quan el servei es pot ubicar a un edifici municipal com el de Correus: “a ningú amb dos dits de front li pot semblar beneficiós pagar per alguna cosa que pots tenir gratuïtament”, assenyalava.

La portaveu del PSPV-PSOE recorda que “els socialistes mai vam veure amb bons ulls traslladar al polígon industrial la seu de la Policia Local, al nostre programa electoral apostàvem per una policia més pròxima als ciutadans, i per tant dur la prefectura al centre de la ciutat és ser fidels a allò que vam prometre a la ciutadania”, destacava.

Rebeca Torró afegia que “L’Ajuntament no està per resoldre les frustracions ni pagar capritxos de ningú, sinó per gestionar amb responsabilitat els recursos públics. Si Tortosa i el PP saben alguna cosa respecte a estes operacions que la resta de ciutadans desconeguem ens la deurien d’explicar, perquè els diners que estan en joc són els de tots i totes”, apuntava Torró.

Subir